Home

Welkom

 

Welkom op de nieuwe website van Ribon Beheer, Inspecties & Bouwkundig advies.

Ribon Beheer in Amsterdam verzorgt voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) en voor huurders / verhuurders het beheer van woningen en bedrijfspanden.
Hierbij kunt u denken voor de huurwoningen aan het innen van de huren, het aannemen en begeleiden van storingen, het regelen en begeleiden van onderhoud, het opmaken van een overzicht van de inkomsten en uitgaven naar de eigenaren toe.

Voor de VvE kunt u denken aan het opzetten van een nieuwe VvE, het opmaken van een begroting en exploitatierekening het organiseren en voorzitten van een vergadering met de leden, het uitvoeren van een onderhoudsinspectie, het regelen en begeleiden van onderhoud, het aannemen en begeleiden van storingen of klachten.

 

Ribon Inspecties en Bouwkundig Advies in Amsterdam verzorgt voor bedrijven, VvE beheerders en particulieren meerjaren onderhoudsplanningen en keuringen na een renovatie.
Een meerjarenbegroting is voor een VvE sinds 1 mei 2008 verplicht gesteld. Indien u Ribon inschakelt om een meerjarenbegroting op te stellen zullen wij er voor zorgen dat u deze binnen 6 weken binnen heeft. Hiervoor hoeft u zelf verder weinig te doen, wij zorgen voor afspraken met de bewoners.
Een eindinspectie na een renovatie is voor de opdrachtgever van groot belang zodat de opdrachtgever weet of de aannemer zijn werk goed heeft uitgevoerd. Ribon kan op zeer kort termijn een dergelijke inspectie voor u uitvoeren.

Nieuw bij Ribon is het Energielabel voor woningen, oftewel Energie Prestatie Advies.
Wij kunnen op zeer kort termijn uw woning voorzien van een energielabel. Ook kunnen wij desgewenst een Maatwerkrapport aanleveren waarin u precies kunt zien welke energiezuinige verbeteringen kunt aanbrengen om een bepaald label te verkrijgen.